Våre samarbeidspartnere

Vi benytter utelukkende produkter fra anerkjente leverandører som sikrer at vi kan gi 5 års garanti på produktene, samtidig som vi vet at kundene våre får produkter som er laget for å vare lenge.

ABB Logo

ABBs automasjonsvirksomhet er verdensledende når det gjelder komplette elektro- og automasjonssystemer til industriell produksjon.

Boligmappa samler data og dokumentasjon om alle bygg og boliger i Norge på ett sted. Informasjonen er tilgjengelig for eiere av bygget – når og hvor man trenger det.

Cenika AS er leverandør av tavleutstyr, sikringsskap og elektromateriell til den profesjonelle elektrobransjen. Cenika tilbyr kostnadseffektive kvalitetsløsninger innenfor automasjon og elektroinstallasjon.

Charge Amps er en banebrytende leverandør av ladeløsninger for elbiler. Charge Amps fremskynder skiftet til elektriske biler med intelligente og bærekraftige produkter. I dag opererer selskapet i ni land og jobber opp mot sluttkunder, forhandlere og store selskaper.

CTM Lyng logo

CTM Lyng AS er Norges fremste produsent og leverandør av sikkerhetsprodukter til hjemmet, Velferdsteknologi.

Easee logo

Easee ble stiftet i januar 2018 av 3 norske gründere som gikk med en klar idé om hvordan de ville lage verdens smarteste elbillader.

Eaton logo

Eaton Electric AS dekker hele spekteret av materiell og styringssystemer og er markedsledere på jordfeilautomater til sikringsskapet.

Elko logo

ELKO er landets ledende produsent av elektromateriell. De leder an i utviklingen av revolusjonerende design og funksjon på brytere og stikkontakter.

Elit logo

ELIT AS ble etablert i 1997 av to gründere med et brennende ønske og engasjement for å fremskaffe og utvikle produkter innenfor et nisjepreget produktområde som måleinstrumenter og jording.

Elis Elektro AS sitt viktigste produktområder i dag er kabel, kabelføringsveier, elektriske isolasjonsmaterialer, kabelbeskyttelse og komponenter for kraftelektronikk.

På disse områdene er vi blant de ledende leverandører i Norge. Produktene henter vi fra anerkjente kvalitetsprodusenter i Europa.

Elotec logo

Totalleverandør av alarm og overvåking. Vi tilbyr sikkerhet via autoriserte forhandlere spredt fra Island til Dubai.

I Futurehome sier vi at det grønne skiftet starter i hjemmet!

Futurehome ble grunnlagt i Stavanger, Norges «energihovedstad» i 2013. Fire unge gründere fokuserte på å gjøre smarthusløsninger tilgjengelige for alle gjennom brukervennlige

applikasjoner, redusert kompleksitet og lavere installasjonskostnader. 

Glamox er et norsk industrikonsern som utvikler, produserer og distribuerer profesjonelle belysningsløsninger for det globale markedet. Vårt mål er å levere bærekraftige produkter og løsninger som forbedrer menneskers prestasjon og komfort.

Glen Dimplex logo

Glen Dimplex Nordic er en norsk produsent av Nobø varmeovner med internasjonal suksess.

Bransjer og løsninger av håndverkere, for håndverkere.
Med ansatte og partnere som har jobbet i eller med håndverksbransjene siden starten kjenner vi bransjenes mange og varierte behov.

Våre løsninger spenner fra enkle systemer for administrasjon av ordre og prosjekter, til komplette internkontrollsystemer, kalkulasjon, kjørebøker med mye mer.

Industriplast begynte med plastproduksjon allerede i 1963, og har opparbeidet solid erfaring og kompetanse innen ekstrudering.

Fornøyde kunder er våre beste referanser, og vi kan vise til en lang rekke større og mindre bedrifter i forskjellige bransjer som gjør bruk av våre produkter og tjenester

Lyskomponenter logo

Lyskomponenter AS er totalleverandør av belysning og er en del av konsernet The Light Group (TLG). SLC er vår merkevare og selges og distribuerer til nesten 30 land. Totalt i konsernet produserer vi i overkant av 2000 egne artikler, både innen LED- belysning og styring/regulering av belysning.

Vi prosjekterer og leverer komplette belysningsløsninger til blant annet nærings- og industri- bygg, leilighetsbygg, butikker, offentlige bygg, boliger og utendørsanlegg.

Micromatic logo

Micromatic er leverandør av utstyr som styrer og kontrollerer el-installasjoner. Løsningene kombinerer energi­økonomisering med design og komfort fra de fremste produsentene i Europa.

Movel er en uavhengig, kundefokusert og ledende ladeoperatør som drifter ladeanlegg for elektriske biler over hele Norge. Movel mottar henvendelser fra boligselskaper og næringsaktører over hele landet som ønsker befaring og tilbud på ladeanlegg.
Movel er teknologinøytral og kan drifte alle typer smarte ladestasjoner.

Movel ble etablert i 2016 og har siden opparbeidet betydelig kompetanse på smart og kostnadseffektiv lading av biler i boligselskaper og næringsbygg. 

Nexans logo

Nexans Norway AS er den ledende leverandøren av varme- og intallasjonskabel, samt tele- og datakabel i Norge.

NorDesign ble startet i 1985, som et rent agenturfirma innen møbel og belysning. Fra 2001 startet de utviklingen av egne produkter.
Deres produktportefølje i dag består i hovedsak av egenutviklede produkter, samt produkter fra spanske LEDS C4 og italienske Zava.

Onninen er en av Nordens ledende elektrogrossister. Vi hjelper deg med riktig materiell innen elektro, og bidrar til effektiv drift i entrepriser, prosjekter og produksjon. Med gode tjenester og logistikkløsninger ønsker vi å gjøre kundenes hverdag enklere.

PlugPay sin løsning skal være tilgjengelig for alle smarte ladestasjoner, gjennom at funksjonalitet er bygget opp på OCPP 1.6, løsningen er nasjonal. Salgskanalene for løsningen er hovedsakelig fra elektrobedrfiter, ladeboksleverandører og direktesalg fra PlugPay.

Med over 230 elektrobedrifter i forhandlernettverket, vil PlugPay alltid ha en lokalkjent og kortreist elektriker i nærheten.

Prysiam logo

Prysmian Group Norge leverer kvalitetskabler fra Draka, Prysmian og General Cable.

Selskapet er en betydelig leverandør til elektromarkedet i Norge.

Schenider logo

Schneider Electric har markedets bredeste utvalg av innovative løsninger til energistyring og -overvåking, el-distribusjon og el-, tele- og datainstallasjon.

Signify Logo

Signify er blant verdens ledende selskaper innen belysning og leverer energieffektive belysningsprodukter, -systemer og -tjenester av høy kvalitet. Philips er det globale merkevarenavnet for deres profesjonelle belysningsprodukter.

Solar Norge er din sourcing- og servicepartner innenfor installasjon, industri, ventilasjon, og klima og energiløsninger. Vår kjernevirksomhet er å finne frem til de beste produktene, tilby verdiskapende servicer samt optimalisere våre kunders forretning.

Vi jobber kontinuerlig med å sette oss inn i kundens unike behov for å kunne tilby relevante, personlige og verdiskapende løsninger som gjør våre kunder til vinnere.

Sonepar Norge er en av Norges ledende elektrogrossister, med over 100års erfaring i det norske markedet. Vi har et bredt sortiment innen elektromateriell. Hos oss finner du markedsledende leverandører innen alle kategoriene. I Sonepar Norge har vi kunder i en stor spennvidde i bransjen.

Fra enkeltpersonsbedriften til landets største installasjons og industriselskaper. Vi arbeider kontinuerlig for at vårt servicenivå og løsninger skal overgå kundens forventninger.

SG logo

SG produktene er det foretrukne valget for bransjefolk som el-grossister, installatører, arkitekter og konsulenter. Selskapet har spesialisert seg på armaturer til hjem- og prosjektmarkedet.

Teccon logo

TECCON utvikler, produserer, importerer og leverer elektrikerprodukter av høy kvalitet, noe elektrikere og installatører har verdsatt siden starten i 1988.

Thermo Floor logo

I Thermo-Floor AS baserer vi våre verdier på service, kompetanse og tillit. Kunden skal kunne stole på oss. Vår største kundegruppe består av elektroinstallatører i hele Norge, og vi jobber også en del mot industrikunder.

UTU etablerte seg i Norge gjennom oppkjøp av Hager Systemer AS i april 2019. UTU Norge har en landsdekkende salgsorganisasjon, eget lager med bredt produktspekter og tett samarbeid med alle landsdekkende grossister.

UTU Norge samarbeider med ledende europeisk produsenter. Det gjør at vi kan levere et bredt sortiment av varer fra bryterutstyr, tavler, kabelkanaler, gulvbokser og automatiseringssystemer for bygninger.

I Zaptec er vi på en reise for å skape bedre personlig mobilitet for folk flest. Med opphav i det robuste landskapet på vestkysten av Norge, hvor horisonten strekker seg så langt øyet kan se, er det åpenbart for oss at reiser og oppdagelser er en naturlig del av hva som gjør oss til mennesker. Vi brenner for å finne og muliggjøre bedre måter å reise på.

Vi tilbyr svært intuitive og effektive elbilladere som sikrer enklere tilgang til personlig elektrisk transport, ved å kombinere den nyeste teknologien med brukerorientert design.

Smarte og trygge løsninger til riktig pris

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne de beste løsningene for deg og dine behov.