Ladeanlegg til bedrift og hotellnæring

I Norge er vi veldig glad i elbil, og man ser fort et økende behov for billading – også for hotellnæring, kjøpesenter og bedrifter. Stadig flere bytter ut bensinbilene sine til elbiler og man trenger gode ladeanlegg på arbeidsplassen eller til kunder. 

Offentlig elbillading

Ladeanlegg ved hotell

Ladeanlegg på arbeidsplassen

Når ca.54% av alle nye biler er elbiler, og ca.90% er hybridbiler, ser man et stort behov for tilpasninger på arbeidsplassen.

Å installere ladeanlegg for elbil på arbeidsplassen gjør hverdagen enklere for ansatte og gjester med elbil. Det blir lettere for ansatte å ta seg til og fra jobb uten å måtte stresse med hvor og når de skal lade bilen, og de kan trygt kjøre hjem med fulladet bil etter en effektiv arbeidsdag. 

Om man som bedrift ønsker å ta flere bærekraftige valg, er det miljøhensiktsmessig å installere ladeanlegg. Det vil være enda enklere for de ansatte å bli grønnere, ved å velge elbil.

Ladeanlegg for bedrifter: Hvordan komme i gang? 

  • Tilrettelegg infrastruktur tilpasset næringsbygg: Strømtilførsel for elbilladere, og muligheten for å utvide etter hvert.
  • Styring og lastbalansering (smarte ladere)
  • Effektbehov og type ladere
  • Kartlegg behovet: En eller flere elbilladere?
  • Betalingsløsning?
  • Monter laderne på vegg eller stolper
  • Behov for flere? Utvid etter hvert!

Hvorfor er det viktig å tilby elbillading på hoteller?

Mange hotellgjester har kjørt langt med elbil for å komme frem. Flere forventer at man får elbillading inkludert i hotelloppholdet, da det etter en lang tur er avgjørende å få ladet på destinasjonen. 

Ved å installere ladeanlegg skaper det merverdi, da etterspørselen etter hotell med billading øker. Ta kontakt med våre dyktige elektrikere, så hjelper vi deg med å finne riktig løsning for ditt hotell!

Kjøpesenter og andre næringsbygg

Det er viktig å ha gode parkeringsmuligheter for gjester og handlende kunder. Mange har gått over til elbil, og man bør tilby elbillading til de gjestene som trenger å lade mens de handler. 

Vi i Elkonor har gode samarbeidspartnere for elbillading for næring. Vårt utvalg av ladeløsninger passer til alle strømnett og alle elbiler. Start gjerne smått og utvid ettersom behovet melder seg. Det trenger ikke være så store investeringskostnader! 

Ta kontakt med en av våre dyktige elektrikere – så hjelper vi deg å finne riktig løsning. 

Trenger du hjelp til ladeanlegg for din bedrift?

Vi hjelper deg med riktig ladeløsning til hotell og næring. Ta kontakt med oss, så besvarer vi dine spørsmål.