Våre garantier

Alle oppdrag blir utført av dyktige og ansvarlige fagfolk. Vi har ca. 3500 faglærte elektrikere over hele Norge. Nærmest alle større oppgaver knyttet til elektriske installasjoner, må utføres av faglærte elektrikere. 

3 500 faglærte elektrikere over hele Norge

3 500 faglærte elektrikere over hele Norge

Bruk fagfolk og unngå feil. Det er lite du har lov til å gjøre selv når det kommer til elektrisk arbeid hjemme eller i ferieboligen. Blir det skade eller brann i noe du selv har installert, kan det få tragiske konsekvenser. Uansett risikerer du et redusert forsikringsoppgjør, noe som kan koste deg langt mer enn å få arbeidet forsvarlig gjort av fagfolk.

Hos Elkonor har alle våre elektrikere formell fagutdanning i henhold til lov om fagopplæring. I tillegg jobber vi vedvarende med kurs og videreutdanning for medarbeiderne våre. Det må til for å holde oss i front av utviklingen i en bransje som utvikler seg fort.

Vi tilbyr fast totalpris for de som ønsker det

Vi tilbyr fast totalpris for de som ønsker det

Vi er opptatt å gi våre kunder forutsigbarhet, dette gjelder også pris på arbeidet. Ønsker du fastpris på arbeidet, baserer vi denne på en befaring. 

Det vil si at vi enten kommer hjem til deg eller gjennomfører en telefonsamtale eller videobefaring. 

Er det slik at arbeidet vi skal gjøre, endrer seg underveis, vil vi melde i fra og gi deg en revidert pris.

5 års garanti

5 års garanti

Fem års garanti gjelder når du har kjøpt både produkt og selve installasjonen av Elkonor. Om du selv kjøper produkter og ber oss å installere disse, gjelder dessverre ikke 5 års garantien. 

Ved å kjøpe produkter gjennom Elkonor, vil vi også ta ansvaret for eventuelle reklamasjoner i denne 5 års perioden. 

Dette gjør det ikke bare enklere for deg, men sikrer også at du får produkter som er optimale til oppgaven sin!

Bærekraft

Bærekraft

Elkonors medlemmer skal produsere tjenester og skape verdier som er stadig mer bærekraftig. 

Det forutsetter utvikling, og vi har en plan for hvordan vi skal gjennomføre blant annet årlige bærekraftkurs, og månedlige bærekraftinnspill.

Planen videre innebærer å utfordre grossister og bransjen for øvrig, til å bli mer bærekraftig.

All dokumentasjon samlet

All dokumentasjon samlet

Vi i Elkonor gir alltid samsvarserklæring når vi har utført en jobb hos deg. Samsvarserklæringen garanterer at jobben vi har gjort, er i samsvar med lover og forskrifter.

Denne samsvarserklæringen gir deg en garanti for at det elektriske anlegget er i forsvarlig stand. Ved eventuell skade slik som f.eks. brann, vil denne dokumentasjonen kunne fremlegges for forsikringsselskapet.

Boligmappa er en portal hvor du kan samle all dokumentasjon som gjelder for din bolig eller fritidsbolig. Med innføringen av den nye avhendingsloven 1. januar i år har reglene for kjøp og salg av bolig endret seg. 

Har du ikke dokumentasjon fra rørleggeren, elektrikeren eller andre håndverkere kan oppussing og annet arbeid bli verdiløst. Med en Elkontroll kan enkelt du få dokumentasjonen du trenger på det elektriske anlegget.

Når vårt oppdrag er utført, laster vi opp både dokumentasjon og samsvarserklæring i din boligmappe – så slipper du å tenke på det.

Les mer om Elkontroll her. 

Kvalitetsprodukter fra godkjente leverandører

Kvalitetsprodukter fra godkjente leverandører

Vi benytter utelukkende kvalitetsprodukter fra anerkjente og godkjente leverandører, som sikrer at vi kan gi 5 års garanti på produktene. 

Vi sikrer at våre leverandører kan gi 5 års garanti på produktene, samtidig som vi vet at kundene våre får produkter som er laget for å vare lenge.

Se våre samarbeidspartnere.

Vil du bli medlem?

Ønsker du å være din egen sjef, men allikevel dra nytte av fordeler fra en effektiv kjede? Da kan du søke medlemsskap i Elkonor.